Курс “Първи стъпки в MatLab”

Софтуерна среда Matlab се използва от учени и инженери по цял свят. И това изобщо не е случайно. Matlab е отворена система, която позволява на всеки да добавя разработени от него функции и инструменти. По този начин пакетът притежава огромен набор от готови инструменти и функции, на практика във всички съвременни области на науката и техниката.

Предлагания курс ще Ви запознае с основите за работа с пакета Matlab, базовите функции, начините за построяване на красиви графики, методи за аналитични решения на математически задачи и много други. Ще научните как да използвате гъвкавата система за помощ на потребителя, заложена в пакета, как да стартирате демонстрационните примери, как да програмирате и създавате собствени скриптове, функции и приложения. На опознавателно ниво ще се запознаете с основните „кутии с инструменти“, които представляват сърцевината на ефективната и ползотворна работа с Matlab.

Ако Ви предстои разработване на курсови проекти и решавате сложни математически или инженерни задачи и не познавате Matlab, този курс е за Вас!

За повече информация и записвания:

гр. Велико Търново

ул. “Мария Габровска” 2А (с/у СУ “Емилиян Станев”)

телефони: 062 600 185 | 0885 004 654

e-mail: intelekti@intelektibg.com

Start Time

18:00

понеделник, октомври 15, 2018

Finish Time

20:30

петък, декември 21, 2018

Address

Интелекти

Event Participants

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *