Запишете се за курсовете по CorelDraw в център Интелекти – вЕЛИКО тЪРНОВО.

CorelDraw

Курсовете по Coreldraw ще ви предоставят отлични знания и умения за създаване на векторни илюстрации и ще ви подготвят за Вашата професионална кариера в областта на графичния дизайн.

КЪМ курсове по CorelDraw
Курсовете и уроците по Photoshop са отличен начин да научите повече за програмата Photoshop и да надградите вашите умения.

Adobe Photoshop

Курсовете по Photoshop са насочени към хора, които искат да направят своите първи стъпки в графичния и дигитален дизайн, и ще ви предаде базови знания за работа с растерна графика, приложима във всеки аспект на дизайна.

КЪМ курсове по Photoshop
Курсовете по Уеб-дизайн представят подробно въведение в Уеб-Дизайна, всичко свързано с езиците за уеб-програмиране – HTML, CSS и PHP.

Уеб-дизайн

Курсовете по Уеб-дизайн ви представят основите на уеб-дизайна, както и ви въвеждат в основните етапи при разработката и стилизирането на интерактивен, мобилно-адаптивен, добре изглеждащ и оптимизиран уеб сайт.

КЪМ курсове по уеб-дизайн
Курсовете по Adobe InDesign CC са чудесен начин да се научите да създавате, преглеждате и публикувате всичко – от печатни книги и брошури до дигитални списания, електронни книги и интерактивни онлайн документи.

Adobe InDesign CC

Курсът по Adobe InDesign ви учи как да създавате публикации: плакати, брошури, флаери, списания, вестници и дори цели книги.

КЪМ курсове по Adobe InDesign CC

Имаш въпрос?

062 600 185 | 0885 004 654