Курсове по английски език за деца и ученици в езикова академия Интелекти Велико Търново.

За деца и ученици

Курсовете по английски език за деца и ученици са отлично въведение в езика за най-малките и бърз напредък и затвърждаване на знанията за по-големите ученици, като се използват интерактивни учебни системи на водещи издателства.

КЪМ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ
Курсовете по английски за възрастни предлагат отлично въведение в езика, затвърждаване на вече установени знания или специализиране в определена професионална област.

За възрастни

Курсовете по английски език за възрастни включват уроци по общ английски език, бизнес английски и специализиран английски език, и ще Ви помогнат да използвате езика уверено на работното място и в ежедневни ситуации.

КЪМ КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ
Предлагаме ви курсове по сертификатна подготовка по английски език за изпитите за сертификат на Cambridge University – KET, PET, FCE, CAE, CPE, а също и IELTS.

Сертификатна подготовка

Курсовете за сертификатна подготовка по английски език използват специализирани учебни системи, които ще ви осигурят необходимите знания да се справите отлично с желания от Вас изпит и да вземете един от престижните сертификати на Cambridge University - KET, PET, FCE, CAE, CPE, както и IELTS.

КЪМ СЕРТИФИКАТНА ПОДГОТОВКА

Имаш въпрос?

062 600 185 | 0885 004 654