Кандидатствай за преподавател

Прочетете всичко необходимо тук, за да сте максимално подготвени.

Ние всички работим задружно, подкрепяме се един друг в трудни ситуации и ценим приятелството ни, изградено през годините, с нашите обучаеми.

Какво е нужно?

Вижте какво е нужно за различните специалности.

Свържи се с нас - бързо и лесно!

Ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

  За да кандидатствате като преподавател във фирма "ИнтелектИ" е нужно да притежавате подходящото образование/квалификация, да направите нотариална заверка на дипломата/удостоверението и да приложите съответно Вашето CV.

  Ще изискваме от Вас да направите описание на Вашия опит като преподавател и желанието Ви да кандидатствате – къде и от колко време преподавате, в кой клас, по какъв предмет и т.н.
  За да кандидатствате като преводач във фирма "ИнтелектИ" е нужно да притежавате подходящото образование/квалификация, да направите нотариална заверка на дипломата/удостоверението и декларация на преводача, които да предадете в нашия преводачески център, както и да приложите съответно Вашето CV.

  В България преводаческите услуги се регламентират и контролират от Министерство на външните работи. Заклет преводач е лице, което е придобило образование или квалификация от следните:
  • висше образование по езика с успех над 4.50

  • висше образование или следдипломна квалификация, за които се кандидатства с изпит по езика, завършени с диплома или дисертация с успех над 4.50

  • диплома за средно образование от езикова гимназия с успех по езика над 4.50

  • диплома за каквото и да е висше образование, при което се държи държавен изпит по езика, с успех от изпита над 4.50

  • международно признат сертификат:
   - английски език - ESU 6,7, 8 & 9; Pitman – Higher Intermediate & Advanced; IELTS – 6,7,8 & 9; UCLES – CAE & CPE; UCLES RSA (CCSE) 3 & 4; OxfordHigher & Diploma; ARELS-Higher; Trinity 10,11 & 12; LCCI SEFIC-Intermediate & Advanced, и приравнените към тях американски тестове;
   - френски език – DALF – последно ниво
   - испански език – DELE SUPERIOR
   - немски език – ZMP на Гьоте институт
   - За останалите езици се приемат международно признати сертификати със степен владеене на езика C2.