детски център интелекти

Добре дошли в детски образователен център ИнтелектИ.

Детски образователен център “ИнтелектИ” предлага полудневна училищна занималня за деца в начален образователен етап от ПГ до 4 клас, както и лятна занималня за малките си приятели.

Заниманията се водят от преподаватели с опит с децата, за да може Вашето дете да се чувства сигурно и щастливо, докато се учи и забавлява.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НА ДЕТЕТО ВИ?

Преподаватели с опит

Занятията се водят от квалифицирани педагози.

Уютна атмосфера

Грижим се децата да се чувстват добре и комфортно, докато учим и се забавляваме.

Професионален подход

Помагаме на децата в училище с техните уроци и домашни, и затвърждаваме научени знания.

Забавления и спорт

Арт занимания, спорт, пикници сред природата и още много!

полудневна училищна занималня

Съчетаваме полезното с приятното - учим и се забавляваме.

Работно време

Занималнята работи от понеделник до петък от 09:00 до 17:30 ч.
За контакти и записвания:

гр. Велико Търново
ул. “Мария Габровска” 2А (с/у главния вход на СУ “Емилиян Станев”)

Телефони: 0879889516 | 0879889517
E-mail: intelekti@intelektibg.com

Снимка на децата от детската занималня на Интелекти, които внимателно наблюдават какво се случва на бялата дъска и участват в заниманията

Примерна Програма

9:00 – 9:30  посрещане на децата
9:30 – 11:00  подготовка по учебния материал
11:00 – 12:00  свободни игри и занимания
12:00 – 12:30  преговор на всичко научено в училище
12:30 – 13:00  водене в училище за обяд и учебни занятия

Снимка на децата от детската занималня на Интелекти, които се учат да броят и пишат, заедно с учителките.

Разчитайте на нас

Грижим се за доброто прекарано време на вашето дете, затова можете да разчитате на нас за:

 •  взимаме и водим децата от и до училище

 •  осигуряваме вкусен, здравословен и разнообразен обяд

 •  обръщаме специално внимание върху взетия учебен материал в училище

 •  пишем домашни, преговаряме уроци и правим упражнения, според учебния предмет

 •  осигуряваме допълнителна подготовка на децата върху проблемен за тях  учебен материал

 •  обръщаме се с индивидуален подход към нуждите на всяко дете

 •  държим постоянна обратна връзка с всеки родител

 •  играем на разнообразни игри и вършим занимания според интересите на  децата

Снимка на дете от детската занималня на Интелекти, което е завършило своята задача по изрязване.
243
ЗАПИСАНИ ДЕЦА
307
ЩАСТИЛИВИ РОДИТЕЛИ
15
ГОДИНИ ОПИТ

Запишете детето си в нашата Лятна занималня

Заедно ще се забавляваме, ще създаваме нови приятелства и незабравими моменти.

Работно време

Лятната занималня работи от понеделник до петък от 08:00 до 17:30 ч.
За контакти и записвания:

гр. Велико Търново
ул. “Мария Габровска” 2А (с/у главния вход на СУ “Емилиян Станев”)

Телефони: 0879889516 | 0879889517
E-mail: intelekti@intelektibg.com

Снимка на децата от детската занималня на Интелекти, които слушат как учителя по гимнастика говори.

Забавленията са гарантирани

Лятна занималня “ИнтелектИ” предлага на малките си приятели:

 •  игри на открито и спортни дейности

 •  пътуване във вълшебния свят на книгите

 •  пикници сред природата

 •  посещения на културни събития

 •  арт занимания

 •  работилничка по шиене с “Куклите на Мария”

 •  изучаване на английски език

Снимка на децата от детски център Интелекти, които спортуват и играят навън.

ОТЗИВИ

Държим на доброто възпитание и полагаме грижи за сигурността и развитието на децата.

Димитрина Джурова

Димитрина Джурова

IT ОБУЧЕНИЕ

Завърших обучение по “Оператор на компютър” и останах изключително доволна от целия екип. Придобих доста знания в резултат на обучението ми и програмите, които изучавах ми помогнаха в реализацията ми на друга допълнителна работа. Благодарности за приятната атмосфера на обучение.

Маргарита Илиева

Маргарита Илиева

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

В курса за офис-секретари попаднах след щателен подбор от страна на преподаватели в Интелекти и служители от Бюрото по труда.

Уютна и комфортна обстановка!

Тези хора те посрещат като дългоочакван приятел, с цялата си подкрепа, ентусиазъм и оптимизъм.

Усмихнати и безкрайно търпеливи преподаватели ти подават ръка, за да тръгнете на едно “пътешествие”, което те обогатява и доразвива на много нива. Часовете прекарани в школата зареждат емоционално. От там излизаш по-ведър и по-усмихнат човек, а неусетно и по-знаещ.

Благодаря ви!

 

Цветелина Валериева

Цветелина Георгиева

СТАЖ и ОБУЧЕНИЯ

Казвам се Цветелина и съм от Бяла Слатина. Уча във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, спец. Стопанско управление, четвърти курс. Във втори курс трябваше да избера фирма, в която да проведа практиката си. Фирмата, която избрах беше „ИнтелектИ ООД“. В „ИнтелектИ“ се запознах с прекрасни хора, с помощта на които проведох практиката си с интерес и амбиции за по-нататъчната си реализация. Изкарала съм и два курса – „Администратор в хотел“ и „Оператор на компютър“. Искам да изкажа огромни БЛАГОДАРНОСТИ на екипа за отделеното време, професионализма и благоприятната атмосфера по време на практиката и курсовете. Бъдете все така отдадени на своята работа.

Теодора Мутова

Теодора Мутова

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Завърших езиково обучение в “Интелекти” по английски език, ниво B1. Останах изключително доволна от професионалното отношение на целия екип! Нашият учител, Александър Бойчев, е голям професионалист и чудесно преподава материята. Беше търпелив, обръщаше внимание на всеки един от нашата група, успя да създаде много приятна атмосфера на обучение. За всяко наше посещение се бе постарал да ни намери допълнителни материали, с които по-лесно да разбираме и усвояваме уроците. Той ни научи да говорим английски език правилно! Голямо браво на целия екип за отношението, професионализма, придобитите знания и хубавото изживяване! Силно препоръчвам школа “Интелекти” на всеки, който иска да се развива и усъвършенства! Вярвам, че по-добри от тях няма! You are the best :)

Радостина Джагалска

Радостина Джагалска

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Когато бях 3-4 годишна ме записаха в школата “Интелекти” гр. Велико Търново. Там започнаха и първите ми стъпки в изучаването на английския език. С песни, игри, състезания и разбира сe много труд научавам все повече нови неща. Сега съм на 11 години и смело крача напред, а до мен е любимата ми чуждоезикова школа. Благодаря на всички учители, които са ми преподавали и са ме научили да говоря и пиша на английски, така както умея сега! Thank you! I love you!

Емилия Денчева

Емилия Денчева

ОБУЧЕНИЯ

Завърших курс по “Оператор на компютър”, опресних и наистина надградих знанията си. За тези 2 месеца станах част от голямото семейство на “Интелекти” и се радвам, че имах тази възможност. Изкарах и изключително полезен курс по “Междуличностна комуникация”. Атмосферата, отношението, професионализма, ВСИЧКО е на високо ниво! Продължавайте все така!

Здравка Джагалска

Здравка Джагалска

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ и КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА

За екипа на ”Интелекти”, едно голямо Благодаря Ви! Страхотни професионалисти, добра организация, съвременна комуникация! Моите син и дъщеря посещават школата от около четири годишни. Забавляваха се чудесно в занималнята, изучаваха първите думички на английски език под формата на весели игри. Израснаха ученици, които четат, пишат и развиват знанията си. Посещават часовете по английски с голямо желание и нестихващ интерес. Лично съм се възползвала от сервизните услуги за консултация и ремонт на техника. Бих ги препоръчала на всеки, който желае да получи бърза услуга и коректно отношение.

Страхотни сте! Продължавайте да бъдете все така отдадени на своята работа!

Елена Малчева

Елена Малчева

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

В период от две години синът ми посещаваше училищната занималня към вашия център. Паралелно с това се възползвахме и от индивидуално обучение по математика. Резултатите бяха факт – детето повиши оценките си в училище, а аз бях сигурна и спокойна за неговата подготовка. Сега е ученик в 8 клас и при необходимост пак бихме се обърнали към вас за помощ.

Иван Бранимиров

Иван Маринов

КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА

Винаги, когато имам някакъв проблем с компютъра или таблета си първо се обаждам на Вас и никога не съм оставал разочарован от услугите Ви. Много професионално и бързо разрешавате всеки проблем. Налагало ми се е да нося компютъра си за почистване и всичко се случи в рамките на работния ден. Продължавайте все така!

Марина Маринова

Марина Маринова

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Завърших курс по Оперативно счетоводство, който ми е много полезен в работата и днес. Много благодаря за всичко и бих Ви препоръчала на всеки, който иска да подобри познанията си и да се развива в тази сфера на работа.

Розана Ауани – Cisco мрежова академия

Розана Ауани

CISCO МРЕЖОВА АКАДЕМИЯ

Ако желаете не само да се явите на сертификационен изпит, но и да натрупате знание и практически опит – “Интелекти” е правилното място. Аз съм Магистър инженер в областта на компютърните системи и мрежи и паралелно с образованието си изкарах няколко пъти, различни Cisco курсове при различни преподаватели. Така и не успях да натрупам достатъчно практически умения, които да ми помогнат да се развия в кариерата си на мрежови инженер. След като се завърнах от чужбина в родният си град Велико Търново, чух много хвалби за местната академия и без колебание реших да се запиша. Още от самото начало бях впечатлена от тяхната програма, тъй като тя наблягаше не само на теоретични знания, но и на практически умения. Курсистите са поставяни пред различни практически задачи и проблеми, за да могат да се научат не само да конфигурират оптимално устройствата си, но и да предотвратяват и отстраняват различни “аварии”, които възникват в мрежата по една или друга причина. След като изкарах първият си сертификат в Интелекти, бях повикана и приета на работа като мрежови инженер към Cisco TAC.

Диляна Попова

Диляна Попова

ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

Не един път съм ползвала преводаческите услуги, които предлагат и съм много доволна! Съдействали са ми дори за преводи от специфични езици като китайски. Винаги отзивчиви, изпълняват поетите ангажименти и срокове професионално и експедитивно. Ще ползвам техните услуги и за в бъдеще! Препоръчвам ги на всички, които търсят коректен партньор!

осигуряваме най-доброто за вашето дете

Свържи се с нас, за да запишеш своето дете още днес, и му подари качествено обучение и безброй незабравими моменти.